Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Tegnap ünnepelte fennállásnak 125. évfordulóját a Makói József Attila Gimnázium. Az intézmény tantestülete és tanulói ez alkalomból egy időkapszulát helyeztek el az iskola udvarán, melyet 2070. szeptember 14. után bonthatnak fel majd az akkori tanárok és diákok.

Az iskola beszámolója szerint az időkapszulába az osztályok üzeneteit, JAG pólókat, JAG emblémákat, zöld és sárga gombot, napilapot, tantestületi és osztályfényképeket, könyvjelzőt, kártyanaptárakat, a löbaui partneri kapcsolat naptárát, József Attila érmet, a kARTon kör tevékenységének összegző anyagát, pendriveket helyeztek el.

A Makói József Attila Gimnázium fennállásnak 125. évfordulóját ünnepli a mai napon. Az intézmény tantestülete és tanulói…

Közzétette: József Attila Gimnázium Makó – 2020. szeptember 14., hétfő

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá