Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Egyre növekvő a nyomás a déli határzáron, amely azonban betonbiztosan őrzi Magyarország és Európa határait – jelentette ki a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjének csütörtöki ülése után a testület elnöke Hercegszántón – olvasható az MTI tudósításában. (Kiemelt fotó: Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjének vezetője, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatót tart a kabinet ülése után Hercegszántó közelében, a magyar-szerb határon 2020. szeptember 17-én – MTI/Sóki Tamás)

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára kifejtette: ahhoz, hogy meg lehessen őrizni Magyarország, illetve Európa működőképességét, békéjét és biztonságát, fel kell tartóztatni a “migránsokat”, a koronavírus okozta járványhelyzetben pedig ez különös jelentőséggel bír, az illegális bevándorlók legtöbbje ugyanis a pandémia gócpontjainak számító területekről érkezne Európába.

Az MTI rövidhírében nem szerepel, hogy Németh Szilárd pontosan melyik országokra gondol, és mondandóját milyen adatokkal támasztotta alá.

Nem engedhető meg, hogy a “migránsok” behurcolják és szétterjesszék a kórt – ami ellen már hónapok óta folyik a küzdelem -, mert az gyakorlatilag az ország leállásához vezetne – hangsúlyozta a politikus.

Mit jelent az “egyre növekvő nyomás”?

police.hu 2020-as bevándorlógörbéje így néz ki, heti bontásban:

police.hu

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares