Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Vasárnap az idei bajnokság utolsó fordulóját rendezték, ahol hazai pályán fogadta a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztálya az MTK Budapest javarészt fiatal lendületes sakkozókból álló csapatát.

A makói csapat egyetlen egy dologban volt biztos: legalább 4,5 pontot kell szereznünk és akkor a bajnokság legmagasabb osztályának legjobb 8 csapata között végzünk. Végeredményként a nem kis feszültséggel teli mérkőzésen minimális, 5,5 – 6,6 arányban vereséget szenvedtünk, azonban elértük a kitűzött célt és bebiztosítottuk a következő idénybeli részvételi jogunkat, azaz folytatjuk a soron következő 19. évadot – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a makói egyesület sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

A MTK ellen győzni tudott Hajnal Zoltán, Tatár Kis Szabolcs, Udvardi Zalán. Döntetlent ért el Csonka Balázs, Farkas Tibor, Juhász Barbara, Ifj. Balázs Tibor, Horváth Zsolt.

A makóiak tehát a nyolcadik helyen végeztek a sakk NB1-ben. A bajnokságot a Tungsram Aquaprofit Nagykanizsa Sakk Klub nyerte, sorozatban tizenkettedik alkalommal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares