Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bár a facsemeték között át lehet látni, ez a fideszes promenad.hu-t nem zavarja, gyors lehoztak egy cikket olvasói levelet.

,,Erre nem hívják fel a hívek a figyelmet, hogy először a saját portánkon legyen rend?”

– írja a név nélküli olvasói levél, mely megjelent a Fidesz-barát promenad.hu-n. Az írás szerint Gyöngyösi Ferenc önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) portáján nagy a gaz, nincs karbantartva.

A képviselő videójában elmondta, hogy a telken 1074 fát nevel, ezeket majd ingyen a városnak szeretné adni. A telket egyébként közben eladta, így lombhullás után át lesznek ültetve.

A Promenád részéről senki nem kereste, hogy beszámoltassák, mennyire hanyag. Illetve oldalról nézve látszik, hogy a fasorok között át lehet látni, csak a fák tövénél van meghagyva, okkal: a gaz vízmegkötő képessége hasznos lehet a fák számára.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá