Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a makói férfivel szemben, aki tavaly nyáron okozott életveszélyes sérüléseket egy másik férfinek – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2019. augusztus 7-én az esti órákban a családjával italozott egy makói kocsmában. Ugyanitt tartózkodott a szintén szeszes italt fogyasztó sértett is, aki az este folyamán szóváltásba keveredett a vádlottal, majd hazaindult. A vádlott ekkor utána lépett, majd előbb fejbe rúgta, ezt követően pedig ököllel arcon ütötte a sértettet. Az ütések következtében a sértett tompítás nélkül, magatehetetlenül hanyatt esett. A vádlott látva magatartása következményeit a helyszínről elfutott, míg a szórakozóhelyen tartózkodók a sértettet felsegítették, aki mintegy fél óra múlva magához tért és hazaindult. Röviddel ezután a sértett összeesett és csak az időközben értesített mentősök találtak rá, majd állapotát látva kórházba szállították.

A sértett a vádlott cselekménye folytán közvetett életveszélyes fejsérüléseket szenvedett el és a halálos eredmény bekövetkezését csak az időben érkező orvosi ellátás hárította el.

A sértett fejsérülése egyébként 8 hét alatt gyógyult meg.

A Csongrád Megyei Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott többszörös visszaeső, vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt többször állt bíróság előtt.

A más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá