Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Jakab Péter, a Jobbik elnöke Orbán Viktor napirend előtti felszólalására reagált hétfőn és arról beszélt, hogy a kormányfő olyan, mint „egy unalmas vezérlő tábornok”, aki különféle haditervek alapján fogja majd legyőzni a vírust és a válságot.

Hozzátette, hogy ha a miniszterelnöknek ez így komfortosabb, akkor képzelje magát tábornoknak, „csak ne lopja el a lőszert”.

Jakab Péter az ingyenes tesztekről is szót ejtett, kiemelte, hogy rendelkezésre áll a pénz az érdemi válságkezelésre, a kérdés csak az, hogy Orbán Viktor urizál-e belőle, vagy odaadja a magyar embereknek.

A Jobbik elnöke ráadásul itt nem állt meg. Szerinte bár 

,,a Németh Szilárdok, meg a Farkas Flóriánok nem az eszükről híresek”, a miniszterelnök azért megérthetné mindezt. És ennél a mondatnál jött el az a pont, ahol Kövér László elborult.

Legyen szíves egyszer visszanézni a felszólalását, és ha van Önben még egy csöppnyi ízlés, jó érzés, akkor el fog borzadni – mondta Kövér László Jakab Péternek, miután az ellenzéki politikus mikrofonját kikapcsolta.

,,Nem a kocsmában van, mert ott megkapná a magáét ezért, én csak rendre tudom utasítani”

– jelentette ki.

A nőkről kocsmai stílusban beszélő Kövér egyébként figyelmeztette Jakabot a megjegyzései miatt, majd ezután azt kérdezte tőle, hogy megértette-e az elhangzottakat.

– Értem, elvtárs

– mondta Jakab, Kövér Lászlónál pedig végleg elszakadt a cérna.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares