Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,A Fidesz már két kerékpárút fejlesztést rontott el. Követeljük, hogy a várost érintő fejlesztési tervekről a polgármester egyeztessen az ellenzékkel és a város lakosságával is!” – írja közleményében a DK Csongrád-Csanád megye 4. vk. elnöksége.

Közleménüket változtatás nélkül mutatjuk:

,,A fideszes vezetés egyeztetései rendre úgy zajlanak, hogy a polgármester egyeztet a sivalkodásáról elhíresült Mágori Andrással. 

A Fidesz már két kerékpárút fejlesztést rontott el! A Csipkesor életveszélyes kerékpárútja mellett a Czuczor utcai felfestés sem sikertörténet. 

Most újra Mágori Andrással egyeztetett Farkas Éva. Azzal a Mágori Andrással, akit sosem lehet kerékpározni látni. Nem csoda tehát, ha az ő tanácsait követve ilyen használhatatlan produktumok születnek. 

Követeljük, hogy a várost érintő fejlesztési tervekről a polgármester egyeztessen az ellenzékkel és a város lakosságával is!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares