Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,Őszinte és feltétlen szeretettel vannak irántunk, sokan mégis bántják őket. Sajnos a mai napig nem lép a törvény kellő erővel az állatok elleni erőszakkal kapcsolatban” – fogalmazott közösségi oldalán Zeitler Ádám makói önkormányzati képviselő, a Jobbik regionális igazgatója az Állatok világnapján.

Meglátása szerint sok önkéntes és civil elképesztő munkát végez, hogy minél több kidobott és beteg állaton tudjon segíteni. Az egyik képen Liza látható mellette, aki a makói gyepmesteri telepről került a nagyszüleihez. A másik fotón Linda és Mini öleli egymást, mindketten pár hónapos kóbor cicaként kerültek hozzájuk.

Ma van az Állatok világnapja ! Őszinte és feltétlen szeretettel vannak irántunk, sokan mégis bántják őket. Sajnos a mai…

Közzétette: Ádám Zeitler – 2020. október 4., vasárnap

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares