Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője Facebook-posztját úgy kezdi, szerinte a történelem (sajnos) ismétli önmagát.

A történelem (sajnos) ismétli önmagát – Éppen 60 éve történt, hogy az 1956-os forradalmat és szabadságharcot brutálisan…

Közzétette: Gyöngyösi Márton – 2020. október 4., vasárnap

Mint írja, “éppen 60 éve történt, hogy az 1956-os forradalmat és szabadságharcot brutálisan vérbe fojtó Kádár János New Yorkba utazott az ENSZ közgyűlésére. Kádár szerint az, hogy több ország képviselői is megvetésüket éreztették vele, nem csak őt, de a magyar népet is megsértette. A véreskezű diktátor emellett hangot adott annak az elképzelésének, hogy a kormányát érő külföldi kritika a magyar belügyekbe való megengedhetetlen beavatkozás, az ’56-os felkelők (akkori “ellenzék”) egy marginális csoport, akiket külföldi hálózatok béreltek fel, a Kádár-rendszer demokratikusabb, mint a nyugati országok, Magyarországon pedig béke és biztonság van.”

Megjegyzi, minden egyezés és hasonlóság Orbán Viktor, Varga Judit és a többi illiberális fideszes múlt heti ámokfutásával az Európai Unióban természetesen “csak a véletlen műve”.

A jobbikos politikus szerint pártja azért dolgozik, hogy a történelem ne önmagát ismételje Magyarországon és ,,2022 után pedig végre olyan kormányunk legyen, amely nem keleti despotáknak hajbókol, hanem európai értékek mentén vezeti országunkat.”

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares