Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki egyebek mellett kerékpárokat, valamint szerszámgépeket tulajdonított el Makón. Eljárás indult ellene.

A megalapozott gyanú szerint az 51 éves feltételezett elkövetőt 2020 márciusában munkaadója bízta meg azzal, hogy hozza el a szervízben lévő fűnyíróját. A gépet a gyanúsított átvette, majd eladta azt egy alkalmi ismerősének. Három hónappal később pedig egy szórakozóhelyről lopta el az egyik vendég szerszámosládáját. Ezenkívül egy ház verandájára is bemászott, ahonnan lézeres szintezőt és benzinmotoros láncfűrészt vitt el. Szeptember hónapban három ingatlanból két sarokcsiszolót, dekopírfűrészt, fúrószárkészletet, benzinmotoros fűnyírót, valamint kerékpárt tulajdonított el.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit elfogtak és a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. Vele szemben lopás és sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi elmondta, hogy a zsákmányolt dolgok közül néhányat már értékesített, illetve további három kerékpár eltulajdonítását is beismerte.

A rendőrök a megtartott kutatások során az ellopott tárgyak egy részét megtalálták, és visszaadták a tulajdonosoknak.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares