Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Így működik a ,,makói modell.” A Csipkesor felújítása egyébként több mint 400 millió forintba került, egy részét a ,,sorosista liberális maffiademokrácia” Európai Unió adta Makó városának.

A lambéria beázik. Ezzel nem csupán az a probléma, hogy szétrohad, de érintésvédelmileg is aggályos a beépített lámpák miatt. A kivitelezést ugyanaz a cég csinálta, mint a beázó piacot, amire természetesen szintén kevésnek bizonyult a pénz

– hívja a figyelmet közösségi oldalán Mucsi Tamás, makói ellenzéki önkormányzati képviselő.

A MAKÓI MODELLT ELMOSTA A VÍZ❗️ Cserépre már nem futotta a Csipkesoron, pedig jelentősen többe került a beruházás a…

Közzétette: Mucsi Tamás önkormányzati képviselő – 2020. október 13., kedd

A Csipkesor földszintjének felújítása eredetileg 280 millió forintról indult, de végül 419 millióba került és 2016-os látványtervek szerint így kellett volna kinéznie:

Látványterv 2016-ból

Hogy a felújított Csipkesor beázik, az már tavaly kiderült a nyári nagy záporok alkalmával.

Ugyanilyen ,,jól” sikerült átépíteni a piacot és a Deák Ferenc utcát is. Több hónap csúszással adták át, 1 évnyi működés után elkezdett beázni, az utcán pedig áll a víz, nem tudja elvezetni a nagy mennyiségű csapadékot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá