Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Remény utca és Kálvária tér sarkán megtalálható Hacuka Használtruha üzletet a Karitáció Alapítvány egyik kiemelt projektjeként kezeljük a Bohócdoktorkodás mellett. Ezt mi sem igazolja jobban, mint hogy ebben az évben több mint 4.500 kilógramm ruhát adományoztunk rászoruló családok részére – tájékoztatta oldalunkat Masa Márton, a Karitáció alapítvány alapítója.

Az alapítványhoz érkező megkeresések miatt keresték meg Szeged Város Önkormányzatát, hogy együtt valósítsák meg őszi adományozási akciójukat. Az akció lényegi része, hogy a 20 egyéni képviselőn keresztül, közösen juttatják el ruhakuponjainkat a legjobban rászoruló családokhoz. Az adományozás keretein belül egy teherautónyi – 5 tonna – ruha kerül szétosztásra.

A Karítáció Alapítvány elnöke jelképesen egy játékteherautót adott át Ménesi Imre önkormányzati képviselőnek (Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnökének), melynek rakománya az 500 db 10 kg-os ruhakupon volt.

Az 5.000 kg ruha 4-500 családnak tudja biztosítani a teljes téli ruházatot. Külön öröm az alapítvány számára az együttműködés, hiszen az Önkormányzati képviselő segítségével olyan rászoruló családokon is tudunk segíteni, akiket egyébként nem tudunk megszólítani. Hiszen az adott körzet önkormányzati képviselői saját körzetünkben, személyes kapcsolatrendszerükön keresztül célzottan tudják eljuttatni a kuponokat

– mondta el Masa Márton.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá