Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,Éjszakába nyúló ülés után. Nehéz időszak elébe nézünk, de a magyar egészségügy állja a sarat” – e szavakkal tette közzé Orbán Viktor új videóját közösségi média oldalán. (Kiemelt fotó: Orbán Viktor miniszterelnök (k) az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának első napi ülésére érkezik 2020. október 15-én – MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A brüsszeli találkozón részt vevő miniszterelnök közölte, egész Európában nehéz a helyzet, s még Németországban is többen halnak meg, mint Magyarországon.

Orbán azt is elmondta, a magyar egészségügy európai összevetésben egyelőre jól állja a sarat.

Bízunk az orvosainkban, ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben és a határvédelmet biztosító rendőreinkben is

– fogalmazott.

Mindezeken túl kitért arra, hogy miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, ezért nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk.

Közeleg a síszezon, mindenki tervezi a téli vakációját. Tegnap este részletesen megismerve az európai helyzetet, azt javaslom, hogy ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat!

– üzente a miniszterelnök.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares