Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ma délelőtt újabb városszépítő akciót rendeztek Makón. (Fotók: Csermák Szilvia Facebook oldala)

Csermák Szilvia Zöld Város Tanácsnok, önkormányzati képviselő közléséből kiderül, hogy egy 4 köbméteres konténer kommunális hulladékot, 2 lomb- és 1 köbméternyi seprési hulladékot szedtek össze szombaton.

Reggeli eligazítás a Városháza udvarán

A lakosság mellett részt vett az akcióban a Hagymaház, a Hagymatikum, a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum, az Egyesített Népjóléti Intézmény, a Makói Óvoda, a Makói Roma Nemzetiségi Önkormányzat, a MÁI Bartók Tagintézménye, a Maros Táncegyüttes, a KirályTeam, a Juhász Gyula Református Gimnázium, a József Attila Gimnázium, a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Makói Polgármesteri Hivatal, a Városgazdálkodás és a városi kertészet csapata, valamint a maroslelei önkormányzat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares