Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

“A nyilvánosan is elérhető információk alapján (egyelőre) ismeretlen tettesek a BTK 350. §-a szerinti „választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmények” gyanúját hordozó tevékenységeket végeztek”. 

Ennek következtében a választás eredményét olyan szavazatok is meghatározhatták, éspedig vélhetően tömegesen, amelyek ellenszolgáltatás nyomán vagy kényszer alatt születtek

– áll a fellebezésben. Az eredményt Tóth Ádám független képviselőjelölt támadta meg. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választást a fideszes, Amerikából hazareptetett Koncz Zsófia szoros küzdelemben nyerte meg a jobbikos, a teljes ellenzék által támogatott Bíró László ellen. 

A néppárt már a választások napján csalást emlegetett, a fenyegetések, a brutális kormánypárti médiatúlsúly, illetve a szavazatvásárlások miatt. 

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares