Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ideiglenesen – nem tudni, mennyi időre – leáll a tartalomszolgáltatással Radics Peti, az egyik legismertebb magyar videós. A 785 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornáján határozatlan időre szünetelteti a tartalomgyártást.

A szünetről nem tudni, meddig tart,

lehet hogy pár nap, hetek, hónapok.

Sziasztok! Sokat gondolkodtam a csatornámon, a videóimon és azon hogy mennyire kihatással van ez az egész a…

Közzétette: Radics Peti Hivatalos oldala – 2020. október 26., hétfő

Az okokról Radics nem sokat árul el, de azt megjegyzi, sok minden történi a háttérben, és sok az elvárás, aminek jelenleg nem tud megfelelni.

Ha az ember nem tud 100 százalékot belevinni a munkájába, az pocsék lesz, ezt pedig szeretném elkerülni és nem erőltetni

– írja a posztban.

Hozzáteszi, három futó projektje van, amikből csak az utómunka van hátra, azt még közzéteszi, aztán szünetre vonul.

Radics korábban paródiákat tett közzé csatornáján, illetve Facebook-kommentekből állított össze társadalomkritikus, „cinkelős” videókat. Utolsó nagy dobása az Orbán Viktor egy napja! című videó volt, ez jelenleg 1,2 millió megtekintésnél jár.

Az Orbán-szekta természetesen nem kímélte a YouTube-ert, a finoman szólva sem régivágású kereszténydemokráciát idéző, gyalázkodó kommentekből pedig egy eddig 800 ezer megtekintést hozó Facebook-üzeneteim epizód készült.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares