Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Fél év alatt több szórólapon magyarázta el a Fidesz Mártélyon, hogy szerintük miért kellene a településen 60,5 százalékkal megválasztott független polgármestert elzavarni – írta meg az Átlátszó. A polgármestert olyanokkal támadják, ami szerinte nem igaz. (Kiemelt fotó: Dr. Putz Anita hivatalos Facebook oldala)

Mint az ismert, tavaly 60,5%-ot kapott Putz Anita, így a függetlenként induló, de a helyi Fidesz alelnökeként tevékenykedő Borsos Józsefet nem választották újra Mártélyon.

A Fidesz a jelek szerint nem tudja elengedni Mártélyt, fél év alatt háromszor olvashatták el szórólapon, hogy rosszul döntöttek.

Az Átlátszó oknyomozó portálnak Putz Anita polgármester elmondta: nem kerül többe a hivatal működtetése, mint eddig, hitelük továbbra sincs, a működésük stabil. A polgármester szerint a Fidesz által elbukottnak ítélt pályázatok közül a belterületi utak felújítására beadott pályázat várólistára került, a művelődési ház felújítási pályázata még elbírálás alatt áll.

,,Nem tudom milyen 100 milliós bukásokról beszélnek, nem tudunk ilyet. Lehet hogy a 100 milliós belvízelvezetős pályázatra gondolnak, ami még elbírálás alatt áll”

– írta Putz Anita az Átlátszónak.

A szórólapokon szereplő fejlesztéseknek utánanézve kiderül, a döntések többsége már jóval a tavalyi önkormányzati választások előtt megszületett, arra legfeljebb a kormánynak volt hatása.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares