Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A járvány intenzív terjedése miatt dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta jegyző módosította a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjét.

Arra kérik az ügyfeleket, hogy amennyiben lehetséges, telefonon, illetve e-mail útján intézzék ügyeiket (telefon: 62/511-861, 62/511-800, e-mail: info@mako.hu).

Akiknek az ügye mégis személyes megjelenést kíván, az a Polgármesteri Hivatal udvar felőli ablakán elérhető 2 irodában tudja intézni. A Hatósági csoport által intézett ügyek ügyfélfogadása a megszokott iroda udvar felőli ablakánál történik. Minden egyéb ügyben a két épületrészt összekötő folyosó egy irodájának ablakánál történik az ügyfélfogadás akként, hogy az ott lévő ügyintéző lehívja az ügyfélhez az eljárni jogosult munkatársat.

A pénztár működése is fentiek szerint történik, de igyekeznek a készpénzforgalmat a lehető legminimálisabbra csökkenteni.

A Polgármesteri Hivatal épületébe ügyfél nem léphet be, a Hivatal Úri utca felőli bejáratát lezárták.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares