Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az összes hazai fellebbezési lehetőséget kimerítjük, végigjárjuk az összes fórumot. Ha kell – a korábbi ellenzéki büntetésekhez hasonlóan – Strasbourgig elmegyünk – írta közleményében az ellenzéki párt arra reagálva, hogy több mint 4 millió forintos büntetést szabott ki Kövér László házelnök Jakab Péterre, a Jobbik elnök-frakcióvezetőjére a múlt heti krumpliszsákos akciója miatt.

A Jobbik a büntetéssel kapcsolatban azt közölte: ,,bárkit, aki ki merészeli mondani, hogy a rezsim nyomorban tartja a magyarokat, és egy zsák krumplival megvásárolja őket, annak büntetéssel igyekeznek befogni a száját.”

Az ellenzéki párt szerint ,,a rezsim ma elveszi a pénzünket, holnap a házunkat, a földünket, feltéve, ha hagyjuk. Mi azonban kitartunk az igaz ügyünk mellett, és nem engedjük, hogy fehérorosz sorsra jusson az ország.”

Az összes hazai fellebbezési lehetőséget kimerítjük, végigjárjuk az összes fórumot. Ha kell – a korábbi ellenzéki büntetésekhez hasonlóan – Strasbourgig elmegyünk. Illúzióink persze nincsenek. Ráadásul azzal, hogy igazságot szolgáltatnak, a lökdösődő, „büdös bunkózó” „Döbrögiket” retorzió biztosan nem éri – ahhoz a kormányváltást akarók összefogása és valódi rendszerváltás kell.

– fogalmazott a Jobbik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares