Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az ellenzéki önkormányzati képviselő elmondása szerint már a bizottsági üléseken leszavazták a szociális támogatásokról szóló indítványaiat, majd a szerdai testületi ülésről ki akarta tiltani őt a Fidesz. Mucsi Tamás erről a saját közösségi oldalán beszélt. (A kiemelt fotó a szeptemberi testületi ülésen készült.)

Botrány volt ma reggel, ki akart tiltani a testüli ülésről a polgármester – számolt be szerdai élő videójában Mucsi Tamás. Elmondása szerint benyújtott öt képviselői indítványt, de az indoklás szerint azért nem vitték be a testület elé, mert a bizottságok elutasították – csakhogy a bizottságok fideszes többségűek. A javaslatai között szerepelt szociális tüzifa osztás, újszülöttek- és időskorúak támogatása. Emlékeztetett: szeptember 30-ig függesztették fel az önként vállalt feladatokat úgy, hogy az adóbevételek tükrében döntenek a kifizetésekről. Azonban az elmúlt 1 hónapban nem történt semmi.

,,Nem tervezik újra a költségvetést, de a kifizetéseket sem kezdik meg, és ha erről próbálunk beszélni, akkor az ülésről való kizárással fenyegetnek meg”

– fogalmazott az ellenzéki képviselő. Elmondta: minden indítványát leszavazták az elmúlt egy évben, de ez egy új fázis most, hogy már be sem hozzák testületi ülésre.

Mucsi még egy szeptemberi bizottsági ülésen javaslatot tett, hogy nézzék meg a holding működését. Mára be kellett volna az anyagot mutatni, de végül csak napirend előtti felszólalások alkalmából volt tájékoztató. Komoly várakozások voltak pedig az összevont cég felé – fűzte hozzá a képviselő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares