Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A járványügyi helyzetre való tekintettel online formában lehet majd követni a Héttorony Fesztivált – tudatták a szervezők. Az előzetes szerint elképzelhető, hogy Makón nem lesz még online sem.

A Héttorony Fesztivál programjai többségében Makovecz Imre által tervezett épületek adnak otthont szerte a Kárpát-medencében – az idei a kilencedik alkalom. Ez azonban rendhagyó lesz: a Makovecz Imre épületeiben megszólaló muzsikát a Kultúrpart segítségével rögzíteni fogják, hogy biztonságban, saját otthonából tudja élvezni mindenki a fesztivál páratlan hangulatát.

A szervező későbbre ígértek részletes programot, azonban az előzetes hirdetményen nem olvasható Makó város neve, ahol tíznél is több épület őrzi a keze munkáját.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares