Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A keddi kiszombori közmeghallgatáson a múlt hónapban megválasztott polgármester arról beszélt, hogy ez a testület viszi végig az önkormányzati ciklust, így ő sem fog lemondani.

A polgármester felidézte, hogy utakat, járdákat, csatornákat ígért az időközi választás kampányában. Szerinte meg kell ezeket csinálni, nem lehet elodázni, viszont ha nem lesz rá pályázat, akkor ő lesz a legszomorúbb a faluban.

,,Bízok abban, hogy lesznek lehetőségek. Kérem, ehhez senki ne úgy álljon hozzá, hogy ezzel engem meg lehet támadni. Véget ért a kampányidőszak, amikor próbáltunk egymásra kígyót-békát összehordani. Mostmár így választott a falu, ezt így kell valahogy, hogy végigvigyük. Abba ne gondolkodjon senki, hogy én megunom és lemondok, mert nem fogok. Vannak olyan emberek itt, akikre való tekintettel ezt nem tenném meg. Remélem az egészségem engedi. Mostanában rosszul alszom, de másról nem tudok.”

– fogalmazott Szirbik Imre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares