Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint azt tegnap megírtuk, koronavírusos lett Kübekháza polgármestere. Molnár Róbert ma délben tett közzé egy bejegyzést az állapotáról.

Nagyon fáradékony, enervált és dekoncentrált vagyok. Huzamosabb (pár perc) mozgás esetén fulladok, szédelgek, nyugalmi helyzetben nincs ilyen bajom. Lázam nincs, ízlelésem, szaglásom van még. Ami aggasztó az az, hogy nem tudok nagyon koncentrálni. Tegnap délután elszundítottam a fotelben, és amikor felébredtem, nem tudtam hol vagyok. Kedden délután, amikor a tünetek előjöttek, azt vettem észre, hogy nem jut eszembe az évszám amelyet egy okiratra kellett írnom, és alig tudtam a betűket is egymás mellé kanyarítani. Most jobb a helyzet, de olyan vagyok mint egy kóválygó másnapos…

– írta közösségi oldalán a polgármester.

Elmondása szerint a közérzete viszont már nem olyan rossz. Nyomást érez egy tenyérnyi helyen a tüdő és a szív körül, de kórházba nem szeretne kerülni. Otthonában nagy dózisban szed C és D vitamint, reggelre két bögre házi mézes tea mellé két szelet pirítosra egy kisebb fej fokhagymát préselt össze és mind megettem. Ez kitisztította a légutakat és a könnycsatornákat. Ma indítanak egy antibiotikum-kúrát és kap egy másik gyógyszert is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares