Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy parkolásból elég bonyolult ügy lett Hódmezővásárhelyen. Krupiczer Ferenc szerint nem őt, hanem a szomszédot figyelmeztették a rendőrök, a Fidesz-szócső promenad.hu szerint pedig fordítva.

Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért), egyben a Vásárhelyi Fiatalokért Közalapítvány kuratórium elnöke. Az alapítványnak van egy eladó ingatlana, szerdán pedig az egyik érdeklődőnek akarta megmutatni. A kapubejáratót azonban eltorlaszolták – Krupiczer közlése szerint a szomszéd. Nem tudott mást tenni, az alapítvány ingatlanához tartozó másik kapubejáróba parkolt, mely bejáró használatára a szomszédnak is van szolgalmi joga, így ők nem tudtak kijönni.

Krupiczer elmondása szerint kihívták rá a rendőröket, igazoltatták, majd kérésére először megmutathatta az érdeklődőknek az eladó ingatlant. A tájékoztatás után visszatért a járőrökhöz, azonban a betontömbök is eltűntek, a rendőrök pedig elnézést kértek.

A Fidesz által kézivezérelt Promenád cikkéből csak az derül ki, hogy Krupiczer Ferenc rossz helyen parkolt és nem tudták kiszállítani az ételt.

(Fotó: Krupiczer Ferenc hivatalos oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares