Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Jobbik szerint ,,Orbánból előjött a pocakos tábornok”. Mai sajtóközleményükben azt írják: a miniszterelnök óvodásoknak nézi a magyar állampolgárokat, akiket sarokba kell állítani azért, hogy betartsák a szabályokat.

,,Miközben a határaink túloldalán a szigorú intézkedések mellett, ingyenes tesztelésen vesz részt egy teljes ország, itthon „eljött a pillanat, hogy erőből kell betartani a szabályokat” – ahogy hallhattuk a miniszterelnöktől.”

Az ellenzéki párt úgy véli, hogy ,,miközben rekordszámú a napi halálozások és az új fertőzöttek száma, 65 honfitársunk meghalt, 3286 új koronás betegből 556-an kerültek kórházba – addig Orbán arról halandzsázik, hogy lesz egy új vakcinagyárunk – feltételezzük, hogy Mészáros Lőrinc nevére íratva – majd egyszer valamikor.”

A Jobbik kiemeli, szerintük Orbán Viktor elhibázott válságkezelése juttatta a jelenlegi helyzetbe a magyar embereket.

Mint írják,

,,a magyar állampolgárok semmilyen segítséget nem kaptak eddig sem az államtól, csak a parancsok jönnek: „hordjál maszkot vagy megbüntetünk”, „kötelező, de mi nem adunk”, „maradj otthon a gyerekkel, keresd meg a betevőt, de bértámogatásról ne is álmodj”, „ne utazz az Adriára, de majd mi nyaralunk helyetted is”.”

A párt szerint sehol nincs a gondoskodó állam. ,,Orbánék csak parancsolgatnak és lenyúlják a válságra elkülönített pénzt. Miközben „nyunyóka szinten” folyamatosan sületlenségeket prédikálnak. Vajon a vírusnak is szóltak, hogy áprilisi határidőt kapott?” – tették fel a kérdést. Szerintük nem érzi a magyar nép lüktetését Orbán.

,,A keresztényszociális, valódi néppárti Jobbik azt mondja: nem újabb parancsokra van szükség, hanem valós segítségre – ingyenes maszkokra, tesztelésre és a bérek pótlására, a munkájukat elvesztő emberek megsegítésére”

– zárják közleményüket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares