Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dr. Ábrahám Judit volt a Makói VTV vendége. A makó-újvárosi háziorvos szerint a folyamatos koronavírus készenlét miatt az emberek elfáradhattak, azonban fegyelmezettséget kér, hiszen az ő praxisában is van igazolt fertőzött.

A háziorvos úgy tapasztalja, tavasszal, az első hullámban jól, fegyelmezetten védekeztek a lakosok, mindenki mindent betartott. Most talán az emberek mentálisan elfáradtak a folyamatos készenlétben és nem érzik a súlyát annak, hogy a járvány felfutó szakaszban van. Dr. Ábrahám Judit elmondása szerint sokkal nagyobb a terhelés az orvosi rendelőkben és még mindig van olyan beteg, aki pozitív tüneteket bemutatva bejön az ajtón, holott mindenhol azt kérik, hogy rendelőbe így ne menjenek be senki. Elárulta, hogy van az ő körzetében is koronavírusos.

Felhívta még a figyelmet a vitaminok szedésének fontosságára és a maszkhasználatra. Kifejtette: mivel még nincs gyógyszer, 100%-os gyógyítási lehetőség, ezért a maszkkal lehetne elkerülne a megfertőzödést, de ez nem csak a koronavírusra, hanem az influenzára, hasmenésre is igaz. ,,Ha maszkot viselek, megvédek másokat” – fűzte hozzá.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares