Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dr. Debreczeni István újrainduló polgármester közlése szerint a képviselők és a testület feloszlatása miatt egyelőre csak tárgyalások voltak.

A polgármesterjelölt folytatta az elmúlt 1 év eredményeinek bemutatását közösségi oldalán. Mint írja, tárgyalások folynak a 65 év felettiek számára az ingyenes hulladékszállítás bevezetéséről a szolgáltatóval, azonban ,,a négy képviselő miatt várakozó álláspontot” vett fel.

Elárulta azt is, hogy több, mint 1 km hosszú járdát építettek, amire az elmúlt 20 évben nem volt példa. ,,Sajnos az utak kátyúzása októberre csúszott, mivel a régi vállalkozó felbontotta a szerződést az önkormányzattal a képviselők miatt” – fűzte hozzá Debreczeni.

A polgármesterjelölt az elmúlt év eredményének tartja, hogy a talajterhelési fizetési kötelezettségét az idei évre vonatkozólag eltörölték. Továbbá a fűnyírási büntetéseket is eltörölték, ,,bejelentések alapján a lakosság köz- és magánterületet érintő problémáit megoldottuk, a vihar és jégeső okozta károkat javítottuk, azaz 40-60 ház tetőszerkezetét állítottuk helyre közmunkások segítségével” – fogalmazott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares