Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói pedagógus, helytörténész, szocialista politikusról megemlékeztek a Kálvin Téri Református Általános Iskola honlapján. A koronavírus miatt az intézményben hétfőtől egy héten át digitális formában folyik az oktatás.

Vannak féltve őrzött dolgaink, tárgyaink, melyeket valamikor kaptunk, vagy vásároltunk. Óvjuk és őrizzük őket. Most nekünk eggyel több ilyen lesz. Egy élet, egy szív emlékét kell megőrizni. Lengyel István tanár úr emlékét. Vannak emlékek, amiket csak a család őrizhet, vannak, amiket a barátok, ismerősök, és vannak, amiket iskolánk, a Kálvin Téri Református Általános Iskola nagy közössége fog őrizni

– emlékezik az intézmény weboldalán Kondrát Zoltán elnöklelkész, igazgató.

Lengyel István a Szirbik Miklós Egyesület titkára is volt. Legutóbb idén februárban említettük meg a nevét, amikor az egyesület 2019-es beszámolójáról írtunk.

Lengyel István negyedik helyen szerepelt a tavalyi választáson a makói ellenzéki összefogás kompenzációs listáján.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares