Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

2020-ban hétszer jelent meg a Makói Hírek című adóforintokból fenntartott újság. A tavaszi veszélyhelyzet előtt februárban jelent meg, majd legközelebb augusztusban. Azóta folyamatosan közölték az áram-, a földgáz- és a vízszolgáltató ügyfélfogadási idejét úgy, hogy a valóságban vagy időpontra lehet menni, vagy egyszerűen zárva van.

Itt a szeptemberi lapszám kapcsolódó része:

A téves információk mellett a szeptemberi számban 12 oldalon 26 fotón ismertük meg Farkas Éva Erzsébet polgármestert.

Itt pedig már a néhány hónap után javított októberi szám:

Az önkormányzati lap emlékezetes húzása volt, amikor egy 95 éves néni köszöntésekor csak a feje búbját sikerült lefotózni, de legalább Farkas Éva Erzsébet polgármester látszott; vagy amikor három hónap után került bele ellenzéki képviselő. Idén februárban ugyanazokat tüntették fel elhunytként, akik házasságot kötöttek.

Mint arról többször beszámoltunk, évente legalább 100 millió forintot költ el az önkormányzat kommunikációra. Ebben szerepel többek között ennek az újságnak a kiadása, valamint a Városi Televízió működése.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares