Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az oldalunkon 2020. november 3-án megjelent „A tavaszi veszélyhelyzet óta legalább 388 ezer forintért hirdetett a Facebookon Farkas Éva” című cikkünk negyedik bekezdésének egy pontján tévesen azt állítottuk, hogy Farkas Éva egyik közösségi portálon megosztott posztját az önkormányzat fizette. Ezt az állítást tévesen közöltük, a pontatlanságért elnézést kérünk! (Valójában nem tudjuk, hogy ki fizette, Farkas Éva állítása szerint ő maga.)

Szeretnénk megjegyezni továbbá, hogy a cikk többi részében – így a címben is – az szerepel, hogy Farkas Éva hirdetett, nem az önkormányzat. A hirdetők nevét pedig a Facebook is feltünteti. A Farkas Éva oldalán megjelent poszt további – portálunkra vonatkozó – alaptalan vádaskodásait pedig visszautasítjuk!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares