Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szeged – Csanád Grosics Akadémia keretében 17 olyan labdarúgó volt szerdáig, akik pozitív PCR-teszttel rendelkeznek, emellett a szakmai stábban is akadnak koronavírussal fertőzöttek. Ezért már Soroksárra sem utaztak el és a második számú csapatuk sem fogadja a Makó FC-t. (Fotó: Siha Zsolt, a makóiak vezetőedzője a szezon előtti szurkolói ankénton.)

,,Klubunk jelenleg egyetlen egy olyan labdarúgóval sem rendelkezik, aki az egészségügyi protokollnak megfelelne és pályára tudna lépni a mai mérkőzésen. Klubunk sem az ellenfél csapatát, sem a még negatív játékosainkat illetve stábtagjainkat nem teheti ki annak a veszélynek, hogy esetleg megfertőződjenek” – közölte szerdán az NBII-es szegedi csapat.

A megyei első osztályban szereplő Makó FC ma tette közzé oldalán, hogy a Szeged 2011 II. elleni meccs az ellenfél kérésére elmarad. A tabellát 100%-osan vezető makóiakat nem a vírus, hanem a sérülések hátráltatták. A csapat közlése szerint Varga Boldi a térdével bajlódik, Széll Kristóf bokaszalag szakadás után most kezdhette el az edzéseket, Gémes Bence pedig két hete szenvedett el egy fájdalmas lágyékhúzódást.

A Szeged 2011 II. – Makó FC bajnokit november 26-án, 19 órai kezdéssel pótolják.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares