Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik azt javasolja, hogy a kormány azonnal vezessen be a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet végéig tartó kilakoltatási moratóriumot – mondta a párt országgyűlési képviselője, Z. Kárpát Dániel szombaton, a csepeli kilakoltatásért felelős önkormányzat előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Z. Kárpát szerint, miközben a kormány az otthonteremtésről hozsannázik, a Jobbik sorra kapja a jelentéseket arról, hogy embereket elhelyezés nélkül tesznek ki az otthonukból. Kiemelte, pártja ez ellen minden formában tiltakozik és a kilakoltatási moratórium azonnali bevezetését sürgeti.

A Jobbik emellett megszüntetné a végrehajtói rendszer túlkapásait, például azt, hogy a végrehajtók töredékáron “kótyavetyéljék el” az adósok ingatlanait – mondta a képviselő, aki egyúttal újra szorgalmazta, hogy az állam pótolja ki a járvány miatt kieső munkabérek nyolcvan százalékát.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares