Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki a közeli kocsmáig jutott a lopott tárgyakkal – közölte honlapján az ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. november 3-án az egyik megyebeli kisváros pékségének nyitott kapuján bement és az udvarról két darab kézi targoncát, úgynevezett békát, valamint egy szerszámokkal teli ládát tulajdonított el 300.000 Ft értékben úgy, hogy azokkal a nyitott kapun keresztül távozott. A gyanúsított a lopott dolgokkal a közeli kocsmáig gyalogolt, majd ott 2.000 Ft értékben eladta azokat.

A lopás vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését, figyelemmel arra is, hogy a gyanúsított több alkalommal volt büntetve, valamint a cselekményt különös és többszörös visszaesőként, továbbá korábbi börtönbüntetéséből történő feltételes szabadságra bocsátásának próbaideje alatt követte el.

A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a férfi letartóztatását.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares