Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

2019 áprilisában egy kis emlékparkot avattak Kiszombor központjában, ahová a díszpolgárok nevei mellé egy-egy facsemetét ültettek el. Szerdán Nagy Tibor és Kiss Mária Hortensia fáit pótolták, valamint kapott egyet-egyet Bokor János és Borsi Sándor.

A Kiszomborért Alapítvány, – a település első alapítványa, – a kis parkot a hét díszpolgárnak hozta létre az önkormányzat által kijelölt helyen, a templomkertnél. Akkor vállalta az alapítványa kuratóriuma, hogy a következőkben is új cím esetén minden díszpolgárnak emlékfát ültetnek.

És kész 😍 A Kiszomborért Alapítvány Kuratóriuma nevében nagy köszönet Hajdú Istvánnak az óriási munkáért. Rácz Ferencnek a kis táblákért. 😍

Közzétette: Kiszomborért Alapítvány – 2020. november 11., szerda

A park átadása óta két díszpolgári címet adott a község, az ő fájuk ültetése történt meg, illetve kettőt újra elültettek.

A parkban a következő személyeknek van emlékfája: Rácz István Pál, Barna Gyula, dr. Majoros Ferenc, Nagy Tibor, Nagy György János, Kiss Mária Hortensia, Endrész Erzsébet, Bokor János, Borsi Sándor. A díszpolgárok közül már csak az utóbbi három van köztünk.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares