Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Csanádpalota polgármestere köszönetet mondott a település fenntartásában működő szociális intézmény valamennyi dolgozójának a Szociális Munka Napján. Közlése szerint saját forrásaiból egy kis figyelmességgel kedveskedett nekik.

Dr. Debreczeni István a város lakói nevében is köszönetet mondott a szociális területen dolgozóknak, azoknak, ,,akik nap mint nap hitükkel és meggyőződésükkel azon fáradoznak, hogy a rászorulóknak az emberi méltóságot tiszteletben tartva adják meg a tőlük telhető legnagyobb segítséget.”

,,Tudom, hogy a városunk nyugalma, az itt élők biztonsága nagy mértékben a szociális ellátott rendszerünket működtető szociális munkások vállán is nyugszik. A járványügyi időszakban még inkább érezzük munkájuk fontosságát. Polgármesterként megtapasztalhattam azt, hogy a szociális intézményekben dolgozó kollegáim erejük feletti munkát végeztek az első, és végeznek most, a koronavírus-járvány második hullámában is. Hiszem, hogy a szociális dolgozók több megbecsülést, elismerést érdemelnek”

– fűzte hozzá a polgármester.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá