Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az 1.300 lakosú településen szigorításokat jelentett be Radó Tibor polgármester (Fidesz).

Az önkormányzat tájékoztatása szerint november 11-től 30 napon át nem látogatható a művelődési ház és a könyvtár. A játszóterek látogathatók, kutyát sétáltatni kijárási tilalom idején is lehet a lakóhely 500 méteres körzetében. A diákélelmezés, mint üzemi konyha, továbbra is üzemel. A sportolásra alkalmas területek látogathatók, de kizárólag egyéni szabadidős sporttevékenység gyakorlása megengedett, a csapatsportok tilosak.

A már érvényben lévő maszkviselési szabályokon túl azokon a közterületeken is indokolt a maszk viselése, ahol egyszerre sok ember tartózkodhat, ezért nehezebben valósítható meg a biztonságos távolságtartás – közölték. Eszerint december 12-ig ,,indokolt és javasolt” a maszkviselés óvodai, tanítás céljára szolgáló épületek bejárata előtt várakozóknak; piacnapokon az Pitvarosi Piac területén, valamint a piac közvetlen környezetében tartózkodóknak; a buszmegállókban, buszpályaudvaron és vasútállomáson várakozóknak.

Maszkokat az önkormányzattól lehet vásárolni – derül ki a közleményből.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares