Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Rövid idő alatt már ennyi beteget fel kellett venni – tudta meg a hodpress.hu a Magyar Orvosi Kamara Csongrád-Csanád megyei területi szervezetének elnökétől.

Kanka Andor az oldalnak elmondta, a megyei kamarának sajnos nincsenek pontos adatai a megyében jelenleg koronavírus fertőzés miatt ápolt betegek számáról, csak a tagjaiktól kapott információk alapján tudnak körülbelüli számokat.  Információik szerint a megye minden kórházában kezelnek már fertőzött betegeket és számuk a megyében is gyorsan nő.

Deszken a Csongrád Megyei Mellkasi Betegségek Szakkórházában a férőhelyek légyegében már a múlt héten beteltek.

Szegeden a II-es kórházban és a Tisza-parti I. Számú Belgyógyászati Klinika épületében 550 beteg tudnak fogadni, itt még vannak szabad helyek. Az Orvosi Kamara megyei elnöke arra számít, a férőhelyek hamarosan itt is betelnek.

Szentesen a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István kórházban nagyjából 40 koronavírusos betegről van hír.

A Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ makói tagintézményében a néhány napja megnyitott COVID osztályra rövid idő alatt több mint 30 beteget vettek fel. A hódmezővásárhelyi kórházban kezelt betegek számáról nincs információjuk.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá