Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A november 23-i online rendezvény célja a hazai múzeumok népszerűsítése a fiatalok körében. A program ingyenes, minden jelentkező előzetes regisztrációt követően kapja meg a szükséges információkat, menetrendet és részleteket e-mailben. A virtuális órán szó lesz József Attila makói éveiről és Galamb József munkásságáról.

A DEMÓ (Digitális Edukációs Múzeumi Órák) keretében négy korosztály számára állítottak össze feladatsorokat, amihez múzeumpedagógiai oktatási anyagokat, videókat, játékokat fognak csatolni.

Általános iskolai tanítókat, tanárokat, középiskolai pedagógusokat, 3. osztályos diákoktól egészen 12. évfolyamig várnak jelentkezőket.

A résztvevő pedagógusok egy innovatív, multimédiás tartalmakkal teli szakmai napon vehetnek részt, ahol élményszerű múzeumpedagógiai, oktatási játékokat, feladatokat kapnak; a diákjaikkal együtt inspirációt és ötleteket gyűjthetnek a tananyag ilyen módon való feldolgozására, adaptálására. Az osztály, diákok számára egy különleges napot biztosíthathatnak a digitális oktatás keretein belül, információkat kaphatnak a jövőben is a Mozaik Múzeumtúra diákoknak szóló programjairól, rendezvényeiről, oktatási anyagairól.

A programról további részleteket itt lehet olvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá