Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A tegnap éjszakai vita, – ahol a gránitszilárdságú Alaptörvény kilencedik módosításáról volt szó,- egyik mélypontja az volt, amikor a jobbikos Szilágyi Györgyöt kizárta a plenáris ülésről a KDNP-s levezető elnök, Latorcai János.

A kormánypárti ,,érvek” között ismételten megjelent, hogy az ellenzék mögött ott van maga Soros György és a sötét oldal, a jobbikos padsorokból viszont arra emlékeztették a kormánypárti politikusokat, hogy a Parlamentben mindössze egyetlen pártot pénzelt Soros György, az pedig a Fidesz. 

A KDNP képviselője, Nacsa Lőrinc nem sokkal éjfél előtt fogyott ki teljesen az érvekből,és ezt mondta Szilágyi Györgynek az Alaptörvénnyel kapcsolatos vitában:

,,Ön egy év alatt próbált náciból egyébként kommunistává vedleni”.

Hiába a személyeskedés, és a durva sértegetés Nacsa párttársa, Latorcai csendben figyelte az eseményeket. (Pedig Jakab Pétertől már akkor megvonták a szót, amikor a bűnöző jelzőt használta, most pedig 4,4 millió forintot kell fizetnie egy zsák krumpliért.) Amikor Szilágyi kikérte magának, hogy lenácizzák és hazugnak nevezte a kormánypártit, a levezető elnök egyszerűen kizárta őt a parlamenti vitából: 

,,Így büntetik a Parlamentben az igazság kimondását – kizártak az ülésteremből, miután kikértem magamnak, hogy Nacsa Lőrinc, az egyik legaljasabb, leggerinctelenebb Orbán bólogató lenácizott. Önök szerint mi a felháborítóbb? Hazudozni és visszaélni a hatalommal vagy szemtől szembe kimondani az igazságot? A kormánynak egyértelműen az utóbbi. Sunyiság, Fidesz-KDNP a neved!”

– közölte Szilágyi György a vele történteket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares