Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bár a hétfői napon még amiatt támadta a kormány az Európai Unió jogállamisági feltételeit, mert nem tartalmaz elég konkrétumot, két nappal később a kormányzat már úgy tálalta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azért vétózta meg az Európai Unió következő, hétéves költségvetését és a NextGen koronavírus-segélycsomagot, mert Brüsszel migránsokat akar betelepíteni. 

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón szintén azzal védte meg a kormány álláspontját, hogy az Európai Unió már régóta azért támadja Magyarország kormányát, hogy nem akarnak migránsokat betelepíteni az országba. 

“A magyar kormány értelmezése szerint Brüsszel azt tekinti mintaállamnak, aki beengedi a bevándorlókat”

– nyomatékosította Gulyás Gergely. 

Gulyás Gergely kijelentette, hogy két azonos tartalmú támadás történt szerdán és csütörtökön a kormánnyal szemben. Szerinte Soros György és a magyar ellenzék is hasonlóképpen támadta a kormányt. 

„Soros Györgytől semmilyen kioktatást nem fogunk elfogadni.”

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá