Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Szarvas polgármestere, Babák Mihály ismerős lehet az olvasóknak, ő az, aki már sportot űz a meredek és kifogásolható kijelentésekből. Ezúttal a helyi Szarvas TV-nek adott interjút, ahol a koronavírussal fertőzöttekre is szánt egy mondatot.

Aztán hogyha kiderül, hogy valaki covidos lett, mert megvan a tesztje, vagy karanténban van, akkor úgy kell kezelni, mint a leprást! Bocsássanak meg a kifejezésért…

A Fidesz hívja vissza a covidosokat leprásozó polgármesterét!

– reagált a kijelentésre Lukács László György, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője.

“Amikor százak halnak meg minden egyes nap, ezrek betegeknek meg és kerülnek kilátástalan helyzetbe, amikor egy ország küzd és próbál kilábalni a járványból, a Fidesz emberei ismét bebizonyítják, hogy az emberség, az együttérzés szikrája sem szorult beléjük. Aki megbélyegzi a városában lévő betegeket, az alkalmatlan. Aki beteg embereken gúnyolódik és a kiszolgáltatott embereket megveti, leprásként kezeli, annak nincs helye a közéletben. Márpedig a Fidesz szarvasi polgármestere, Babák Mihály ezt tette. A Fidesznek ezért nincs más választása: haladéktalanul hívja vissza a polgármesterét!”

– közölte a politikus.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares