Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mivel a korlátozásokat nem enyhítették országosan, így Makón is maradnak a meghozott szabályozások – jelentette ki Farkas Éva Erzsébet csütörtöki online tájékoztatójában.

A polgármester ismertette: a városban több mint 20 intézményben teszteltek a héten, a dolgozók 70%-a vett részt benne, ezekből 10% volt a pozitív tesztek aránya. Még ma is voltak tesztelések, így az arányok változhatnak. Közölte: mivel a korlátozásokat nem enyhítették országosan, így Makón is maradnak az eddigiek. Ezeket két hét múlva újra felülvizsgálják.

A nagy felháborodást kiváltott idősávról kifejtette: ez egy lehetőség az időseknek, hogy ne találkozzanak a fiatalokkal, ezért kérik, hogy éljenek vele. A városi piacon nincs idősáv korlátozás, viszont az ott lévő boltoknak, üzleteknek figyelni kell rá.

A Kálvin Téri Bölcsődében holnap értékelik ki, hogyan tudnak elindulni újra. Mint azt megírtuk, a Kálvin téri bölcsőde dolgozóinak fele koronavírusos lett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares