Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A KAM Home Goes 2 Bamako és a Mátrix Közhasznú Alapítvány közösen ajándékozott a szegedi mentőállomásnak számítógépeket ezzel is segítve az állomás munkáját – tájékoztatta oldalunkat a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Az alapítványtól a bohócdoktorok, a ralli csapat részéről pedig a mentőállomáson is önkénteskedő Muráti Kamilló adta át a számítógépeket. A folyamatos COVID szűrést, és a lakosságot segítő munkát támogatja a számítógép adomány, melyet jelképesen a piros orrosok adták át.

Az alapítvány a hétszázadik kiosztott számítógéphez közelít, melyet a felzárkózást segítő céllal tehetséges kisgyermekek, családok, közösségek, intézmények kaphatnak a szervezettől. A www.bohocdoktor.com oldalon elérhető a jelentkezés módja, ha valaki részesülni szeretne a támogatói programból, vagy segíteni tudja a jótetteket.

Rácz Anett, az alapítvány elnöke elmondta, hogy az ,,apró segítségnyújtások által tehetünk jobbá fontos ügyeket, a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak. Együtt csodákra vagyunk képesek”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares