Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Molnár László ,,nehéz szívvel, hosszas őrlődés” után döntött így a vírushelyzetre való tekintettel.

Tájékotatása szerint a barátai, családtagjai és az egészségügyben dolgozó szakemberek egybehangzó véleményére alapozva, senki számára nem szeretne bajt hozni. ,,Teszem mindezt azért, hogy jövőre mindenkivel újra tudjak találkozni, egészségben. Ahhoz pedig a biztonsági szabályok betartására van szükség” – fűzte hozzá.

Bár a Mikulás ha nem is betegszik meg, mert nagyon erős az immunrendszere az északi-sarki hideg időjárási viszonyok miatt, de ő is hordozhatja a vírust. A gyerekekkel történő találkozások során nem szeretné továbbadni a betegséget senkinek. Mondjátok el a gyerekeknek, hogy a Mikulás a varázsgyűrűn keresztül lát Mindenkit, és küldi a szeretetet – fogalmazott Molnár László közösségi oldalán.

Kedves Szülők! Nehéz szívvel, hosszas őrlődés után kellett meghoznom döntésemet. Idén sajnos a vírushelyzetre való…

Közzétette: Molnár László – 2020. december 1., kedd

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares