Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Európai Parlament (EP) egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel, írja a Telex két belgiumi újságra, a 7sur7 és a HLN-re hivatkozva. Utóbbi videója szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan, ahogyan azt sem, kiről van szó pontosan. 

A péntek esti bulin a helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A HLN szerkesztőségének külön megerősítették: a rendezvény szexparti volt, amin részt vett az EP egyik magyar képviselője is, az eseményt követően pedig lemondott.

A képviselőt a rend őrei letartóztatták, a helyszínen pedig drogokat is találtak, írja az eseményt felderítő DH NET.

A partin a cikk szerint több diplomata és egy EP képviselő is jelen volt. Az eseményt pedig a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedéseknek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares