Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik Makói Szervezete több száz makói háztartásba juttatja el a karácsony valódi üzenetére emlékeztető képeslapját – derül ki Zeitler Ádám bejegyzéséből. (Kiemelt fotó: a Jobbik adventi kettős keresztje Makó főterén 2015 decemberében.)

A Jobbik regionális igazgatója, makói önkormányzati képviselője azt írja: szeretnék, ha karácsony mindnyájunk számára valóban szent ünnep lenne, amely nem csupán az ajándékozásról szól. Gyakran tapasztalhatjuk, hogy eltorzul a karácsony lényege, mert a felszínesség és a fogyasztás határozza meg – fogalmazott.

Zeitler azt kéri, ehelyett leljük meg az ünnep eredeti értelmét: Jézus születését ünnepelve fedezzük föl újra a család értékét, az összetartozás élményét, éljünk a szeretet ajándékával és teremtsünk szeretteink körében békét és örömet, hogy ezáltal váljék otthonunk betlehemi jászollá.

A karácsony valódi üzenete Szeretnénk, ha karácsony mindnyájunk számára valóban szent ünnep lenne, amely nem csupán az…

Közzétette: Ádám Zeitler – 2020. december 18., péntek

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares