Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Vezsenyi László 1.967 szavazatot kapott a hvg.hu szavazásán. A HVG olvasói első helyre az egészségügyi dolgozókat tették (7.873 voks), másodikra az SZFE diákjait (4.490 voks). Vezsenyi Müller Cecíliát (1.532 voks) és Karikó Katalint (1.386 ) előzte meg.

Mint az ismert, tavasszal vasalódeszkán, online tanította az úszást a József Attila Gimnázium pedagógusa. Ezt követően írásbeli megrovásban részesítette őt a tankerületi igazgató, valamint azonnali hatállyal letiltották a tanításról, elvették az összes csoportját és arra kényszerítették, hogy minden egyes napra készítse el a csoportjainak szánt aznapi tananyagot, gyakorlatsorokat, pontos utasításokkal, majd azokat küldje el a tankerületi vezetőnek és az iskola igazgatójának. Mivel nem taníthat, az anyagokat kizárólag „büntetésből” kellett megírnia, hiszen utána semmire sem használják azokat. Balázs József tankerületi igazgató később lemondott.

Vezsenyi mellett rengetegen álltak ki, oltár és íróasztal is készült vasalódeszkából, Sebestyén Balázs is saját vasalódeszkájával tisztelgett a megalázott pedagógus előtt, egy budaörsi gimnáziumban pedig vasalódeszkáról osztottak bizonyítványt.

A deszkát egyébként Vezsenyi árverésre bocsátotta, a befolyt összeget (405 ezer forint )a Tappancs Állatvédő Alapítványnak adta.

Az őszi ARC kiállításon több vasalódeszkás plakáttal is találkozhattunk.

(Kiemelt fotó: ARC Facebook oldal)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá