Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Aki a tavaszi korlátozások miatt, vagy november 11-ig nem tudta beváltani a Hagymatikum ajándékát, annak van egy jó hírünk.

Mint az ismert, a makói lakosok ingyen igényelhetnek Makó Kártyát, mellyel több üzletben, szolgáltatónál kedvezményesen vásárolhatnak – ezek közé tartozik a Hagymatikum is.

2019-ben új kártyákat bocsátottak ki, ehhez kapcsolódóan adatot kellett egyeztetni. Aki minden kért információt megadott, az ajándék fürdőbelépőt kapott.

Tekintettel arra, hogy a koronavírus és a korlátozások miatt nem sokat volt nyitva a Hagymatikum idén, megkérdeztük, mi lesz az belépőkkel, hiszen 2020. december 31-ig lehetett felhasználni.

Megkeresésünkre a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. azt közölte: ,,az új Makó kártya regisztrációhoz kapott ajándékbelépők érvényessége meg lesz hosszabbítva. A hosszabbítás mértékéről az újranyitás dátumának ismeretében fogunk tájékoztatást kiadni közösségi média felületeinken.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares