Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Íme, itt az eredménye annak a politikának, amit Orbán példaképe, Donald Trump leköszönő amerikai elnök folytatott azzal, hogy előre megkérdőjelezte a választások tisztaságát, és azóta sem volt hajlandó elismerni vereségét – írja közösségi oldalán Gyöngyösi Márton.

A Jobbik EP-képviselője szerint ha felidézzük a fideszes megmondóemberek vagy éppen Kövér László legutóbbi szereplését hasonlóságokat fedezhetünk fel, mint ami jelenleg Amerikában zajlik. 

Ezek a fideszesek ugyanis már most megpróbálják megkérdőjelezni a 2022-es választások eredményeit és a legképtelenebb rágalmakkal illetik az ellenzéket. Valószínűleg ugyanis már érzik, hogy bukás vár rájuk, ám nekik szinte semmi sem túl nagy ár, hogy korrupt rezsimjüket fenntartsák. Mi, magyarok viszont a történelem szemétdombjára fogjuk küldeni Orbán, Borkai, Kaleta és Szájer rendszerét! Nem akarunk olyan országban élni, ahol káosz uralkodik, nem kérünk Trump és Lukasenka helyi tanítványaiból

– írja bejegyzésében a Jobbik EP-képviselője.

A Washingtonban történt erőszakos cselekmények kapcsán az Alfahírnek azt mondta, szerinte a szolgálatok is felkészületlenek voltak, pedig az előjelek egyértelműnek tűntek.

Ez egy puccskísérlet volt Donald Trumptól az elnökválasztás eredményét beiktató kongresszusi döntés idejére időzítve. Trump hetek óta tüzeli a maga kemény magját.  Bejegyzéseiben, nyilatkozataiban csalást emleget. Ezek után nem egészen értem, hogy miért érte váratlanul a szolgálatokat a Capitolium elleni ostrom

– tette hozzá Gyöngyösi Márton.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares