Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Dr. Bálint-Hankóczy Beatrix, Makó város korábbi jegyzője szerint ,,a siker titka az, hogy mindenki hibás, csak egyvalaki tökéletes.”

Czirbus Gábor bejelentette, hogy lemond alpolgármesteri tisztségéről, mert következő munkája összeegyeztethetetlen az alpolgármesteri tisztséggel. Czirbus közösségi oldalán is megosztotta a bejelentést, ehhez szólt hozzá a város volt jegyzője. Dr. Bálint-Hankóczy Beatrix a következőket írta:

,,Ez a hír sokféle érzést hozott elő nálam.Makón nem csak a jegyzők jönnek-mennek, most az alpolgármester is megy. A lényeg, hogy a “makói modell” működik és a siker titka az, hogy mindenki hibás, csak egyvalaki tökéletes.Gábor bízom benne, hogy az új munkádban örömödet fogod lelni. Minden jót kívánok!”

Farkas Éva Erzsébet polgármestersége óta, 2015. óta az ötödik jegyző dolgozik a városházán. Dr. Bánfi Margit és dr. Bálint-Hankóczy Beatrix közös megegyezéssel távozott. Utóbbi folyamatosan távol volt különböző jogcímeken, így helyettesítve volt dr. Szabó Sándor, dr. Turbucz Marietta, majd 2018. augusztus elsejétől dr. Kruzslicz-Bodnár Gréta által. Utóbbi 2019 nyara óta nem helyettesítéssel, hanem teljes állásban végzi a jegyzői feladatokat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá